Nabijanie postów
(4 wpisy) (3 głosy)
Po wysłaniu postu można go wyedytować (dopisać treść) w ciągu 24h od napisania.
Prosimy o używanie opcji "Edytuj" dostępnej dla własnych postów (poniżej treści), o ile nikt nie odpowiedział na dany post. W ten sposób unikamy zamieszczania jeden pod drugim postów tego samego użytkownika.
Niestosowanie się do tej zasady nie będzie mile widziane.
Być może to moje laictwo, ale pod treścią wpisu nie mam edycji tekstu podobnie jest ze znacznikami -są dozwolone znaczniki ale nie mogę ich wstawić mogę jedynie skopiować-są nieaktywne. Jedyne co mogę to wysłać wpis i zaznaczyć powiadomienie o odpowiedziach. Bezpośrednio pod wpisem mam pasek z opisem Tagi(oddzielone przecinkami).To wszystko.
Testuję sprawę
Roman, pod treścią twojego postu masz informację - "napisano ileś tam czasu temu". Obok jest "EDYTUJ", o ile nie minęło 24 h od napisania postu.
Co do znaczników, to przeczytaj dokładnie informację w tym poście
W twojej próbie ze znacznikami cytatu nie użyłeś znaczków <> i </>
Jak napisałem, poniżej postu maż tylko informację o dozwolonych znacznikach, nic tam nie jest jak piszesz "aktywne". Po prostu kod znacznika musisz umieścić między "ptaszkami" <> na początku, oraz </> na końcu wyróżnianego tekstu. Tak jak pokazałem w instrukcji.
Łapiesz już?
Dzięki -włożone jak na najlepszej korepetycji największemu głąbowi- nawet bym się wstydził przyznać że nie łapię.
Musisz się zalogować, aby móc pisać.