Nabijanie postów

(4 wpisy) (3 głosy)
  • Rozpoczęty 5 miesiący temu, autor: admin
  • Ostatnia odpowiedź, której autorem jest roh
  • 1 Użytkowników obserwuje ten wątek

Tagi:

Dotychczas brak tagów.

1. Po wysłaniu postu można go wyedytować (dopisać treść) w ciągu 24h od napisania.
    Prosimy o używanie opcji "Edytuj" dostępnej dla własnych postów (poniżej treści), o ile nikt nie odpowiedział na dany post. W ten sposób unikamy zamieszczania jeden pod drugim postów tego samego użytkownika.

Niestosowanie się do tej zasady nie będzie mile widziane.

Napisano 5 miesiący temu #
  2. roh
    Uczestnik

Być może to moje laictwo, ale pod treścią wpisu nie mam edycji tekstu podobnie jest ze znacznikami -są dozwolone znaczniki ale nie mogę ich wstawić mogę jedynie skopiować-są nieaktywne. Jedyne co mogę to wysłać wpis i zaznaczyć powiadomienie o odpowiedziach. Bezpośrednio pod wpisem mam pasek z opisem Tagi(oddzielone przecinkami).To wszystko.

3. Kuba
    Uczestnik

Testuję sprawę

Roman, pod treścią twojego postu masz informację - "napisano ileś tam czasu temu". Obok jest "EDYTUJ", o ile nie minęło 24 h od napisania postu.

Co do znaczników, to przeczytaj dokładnie informację w tym poście
    W twojej próbie ze znacznikami cytatu nie użyłeś znaczków <> i </>

Jak napisałem, poniżej postu maż tylko informację o dozwolonych znacznikach, nic tam nie jest jak piszesz "aktywne". Po prostu kod znacznika musisz umieścić między "ptaszkami" <> na początku, oraz </> na końcu wyróżnianego tekstu. Tak jak pokazałem w instrukcji.

Łapiesz już?

4. roh
    Uczestnik

Dzięki -włożone jak na najlepszej korepetycji największemu głąbowi- nawet bym się wstydził przyznać że nie łapię.

Odpowiedz

Musisz się zalogować, aby móc pisać.